bodyNeopets Abominable Snowball

ALLIKAHS LUTADIAYS

ALLIKAHS LUTADIAYS

apa tah

borak dan bersorak


Monday, April 16, 2012

hari ini hari selasa...

Assalamualaikum semua..
hari ni hari selasa, yup perasaan aku sekarang nie sama macam gambar di bawah yerr..


Sangat lemah, lemau dan layu... waaaa bosannya aku rasa.... rasa macam nak lay down somewhere and do nothing..nak terbaring sambil pandang apa yang aku nampak.... bosan wehh..  tak rasa nak buat apa2 pun even nak borak ngan orang pun.. dan malangnya aku sekarangnie ada kat office..tunggu masa balik jer. berapa kali dah aku mengeluh hari nie.dan sekali lagi aku tunjukkan rasa aku dengan picture di bawah nie...

bosan sampai lebam
 aku sekarang nie terbayang aku dah buat macam lam gambar bawah nie... kang aku buat macam ni kang ramai yang cemburu kang.... susah gak bila ramai yang "PRIHATIN" sangat ngan apa yang kita buat.. ni belom lagi aku jadi artis dah banyak 'mama'razzi

nak buat macam nie boleh tak??
waaaa... lambat lagi nak balik, rehat pun belom lagi. kenapa lambat sangat masa berlalu hari ni.. mengeluh lagi aku nie.. hadoi.. memanglah x elok nak mengeluh tapi dah termengeluh apa nak buat hahahahha..  nak balik boley tak???

tolong la entertain aku!!!
 ok lah lain tahun aku update... macam banyak plak gangguan time nak menaip nie.. huhu

adiosss


1 comment:

  1. hihihi...sib baik k.fara ajak ko kuar kan...hihi...

    ReplyDelete

Popular Posts