bodyNeopets Abominable Snowball

ALLIKAHS LUTADIAYS

ALLIKAHS LUTADIAYS

apa tah

borak dan bersorak


Tuesday, May 15, 2012

masa akan terus berlalu

Sedar tak sedar hampir 3 bulan dah aku berada dengan keluarga kastam ni. 3 bulan yang terlalu pantas berlalu tanpa aku sedar. Next week adalah minggu terakhir aku bergelar pelajar praktikal kat sini. Rasa sayang untuk tinggalkan tempat ni. Banyak yang aku belajar kat sini.


Praktikal kat sini buat aku belajar untuk bergaul dengan mereka yang lebih dewasa dari aku. Tempat ni juga memperlihatkan aku dengan pelbagai ragam manusia. Mengajar aku macam mana nak deal dengan perangai manusia. Banyak yang aku belajar yang boleh aku jadikan panduan pada masa hadapan. Insyaallah.


Mereka kata aku pasti akan rindukan suasana kat kastam nie. Yup. Mereka betol. Belum lagi aku habis practikal aku dah pun rindukan mereka. How come. .   Tapi tulah kenyataannya. .  Aku pasti akan rindukan mereka. 


Lepas nie aku dah melangkah ke alam pekerjaan. Suasana pasti takkan sama. Itu yang pasti.  Apa yang aku harapkan semoga hubungan yang terjalin antara aku dan mereka akan kekal selamanya. .


Oklah aku lapar ni. Nak makan. Lain tahun aku update lagi


Adioss


Published with Blogger-droid v2.0.4

1 comment:

  1. Of course la ko akan rindukan kami di sini... :)

    ReplyDelete

Popular Posts