bodyNeopets Abominable Snowball

ALLIKAHS LUTADIAYS

ALLIKAHS LUTADIAYS

apa tah

borak dan bersorak


Tuesday, August 9, 2011

menyepi seribu bahasa

Lama aku dah tak up date blog nie. Yer semenjak dua menjak lepas aku busy giler ngan assignment dah tu trus busy ngan final exam. Sebab tu la aku membisu seribu bahasa kat blog aku nie:-) so sekarang ni aku dah free sebab dah cuti sem da dan sebab ni bulan pose aku nak wish lah pada semua yang baca blog ni (ada ker?) SELAMAT BERPUASA dan smoga puasa kali ini lebih bermakna.

Ok so update sikit benda terbaru lam hidup aku selain tentang study, erm aku still single( wah ada kaitan ker haks :-) hentam sajala ) erm kalo tak salah aku beberapa munggu lepas aku ada tertanya2 ksn nk beli apa tuk diri sendiri so now aku da beli pown something for myself. Aku beli galaxy tab. Kalau ikutkan perancangan aku yang conferm takkan jadi, aku nak beli BB tapi macam tak minat sangat so aku pilihlah galaxy tab(g.t). So ni aku ngah test guna g.t ni. Ok gaklah. Not bad kalo nak merapu kat blog aku yang serba seri merapu je semuanya :-). So kira tak rugi la aku beli cuma masalah skunk aku ngah pk nak guna number apa jat g.t ni. Maksud aku untuk broadband la. Nak guna maxis ker, celcome ker, digi ker, apa ker? Tu aku abaikan dulu sebab time ni kat umah mama so buat apa pk ttg tu. Kat umah mama ni pun ada tenet :-).

Ermm nak update apa lagi ek. Tetiba lak blurr tak da idea. Owh ya nak share satu story ni. Bulan 7 ari tu aku ada post balik kat buku prima, buku bisik-bisik gelora sebab aky nk tukar buku tu, ada some pages dia yang tertanggal. Lama aku tunggu buku tu dihantar semula sampai aky kena call 2 kali kat office derang and rupanya mereka dah pindah and tak guna lagi alamat tpt aku hantar buku tu. Frudt giler aku. Dahlah kena bayar rm6 nak hantar buku tu skali mereka da pindah lak. Manalah aku tau derang pindah :-( nak gi cek kat post office tanya aky kat melaka pulak. Bleh ke cek kat mana2 pist office tanya ttg return package? Hua terus fobia nak return barang kalo cam ni. Sampai skarang blom sattle lagi hal ni :-(. Saba jalah.

Ermm oklah tak da mood trus nak citer pnjang mangenangkan hal novel tu. Lain kesemparan aky update lagi yer.

Adios,.

2 comments:

  1. salam ramadan dan selamat kembali berblog

    ReplyDelete
  2. Sala ramadhan kemali :-) thanks sebab sudi baca

    ReplyDelete

Popular Posts